Dvě důležité výhry na palubovce Dřevěnic

04.12.2011 21:07

 

A team Sokola Malšovic zavítal 3. 12. k dvěma důležitém utkáním do Jičína, kde je hostil team z Dřevěnic.

První zápas se nesl ve velmi vyrovnaném duchu. Soupeř tlačil zejména na servisu a poměrně dobře si vedl i při hře v poli. První dva sety Malšovice ztrácejí. Nedostatečný počet domácích hráčů a polevení v koncentraci ve hře vedlo k obratu v zápase. Třetí set po přetahované o každý míč končí vítězně pro Malšovice. Rozhodla zejména zlepšená hra na přijmu a v obraně, kdy domácí poměrně často nemohli prostoupit přes skvělé bloky Malšovic. Čtvrtý set měli opět mírnou převahu hráči Dřevěnic, ovšem 3 nezužitkované matchbally (ze stavu 21:24) v podobě dvou vyhozených balonů do zámezí a 3 bloků je ve finále stáli celý zápas. V tie-breaku už na palubovce existovalo jen jedno mužstvo a Malšovice si zaslouženě došly k vítězství v poměru 15:5.

Kapitánskou pásku převzal Lukáš Grunt, v zápase dále nastoupili: Korábečný, Krejčí, Vampola, Silbernágl, Prajsler a na liberu Blažek, střídali: Marek, Hatka, Benek, do hry byl dále připraven Kolář. Trenér: Lemon.

Dřevěnice - Malšovice 2:3 (21, 19,-22,-24,-5)

Ve vítězném duchu pokračoval i druhý zápas, který byl sice přetahovanou o každý balon, ale nakonec skončil opět úspěšně pro hostující celek, tentokrát ve 3 setech. Rozhodla především široká lavička (na druhý zápas nás bylo 12 na soupisce!) a dobrá hra v koncovkách všech setů zejména díky navrátivšímu se Petrovi Vampolovi.

Sestava: Grunt, Korábečný, Krejčí, Vampola, Silbernágl, Prajsler, libero Blažek. Střídali: Hatka, Soukal. Připraveni byli Benek, Marek, Kolář. Trenér: Lemon.

Dřevěnice - Malšovice  0:3 (-23,-22,-25)

Příští víkend (10. 12.) zavítají na naši domácí půdu hráči Ústí nad Orlicí. Bude to duel dvou tabulkově blízkých celků, který napoví o dalším průběhu sezony. Přijďte nás podpořit, začátky utkání v 10h a cca 13h.

www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=3473